Even weg

De eerste dag zonder ziekenhuis of dokter. Enkele weken terug had ik 2 gratis toegangskaarten gekregen voor het autosalon. Nog nooit had ik het autosalon gezien. Een leuk moment om die juist nu te bezoeken. De verschillende commerciële autobedrijven moeten zich allemaal herprofileren en kijken nu commercieel ook naar de elektrische oplossingen. Dat werd heel duidelijk op het autosalon. Het lijkt wel een vriendelijke voorbereiding van alle mensen op het volledig elektrisch gaan rijden. Nu moet nog blijken of de maatschappij er ook achter staat. Als je de cijfers van Tesla bekijkt, dan zou dat toch moeten werken.

Onderhuids blijven de gebeurtenissen van de afgelopen week constant in het hoofd zitten. Hoeveel ik ook probeer om die even uit mijn hoofd te zetten. Het lukt mij hooguit 10 minuten.

De eerste dag zonder Hannah, zij ging winkelen vandaag. Het was mijn voorstel. Ze was er de hele week bij, op de eerste rij. Zwaar nieuws incasseren en mij opvangen. Zij moet een uitlaatklep hebben na zo’n zware week en wat is er beter dan zorgeloos gaan shoppen?

De avond was kalmer, we keken naar Suits, een Amerikaanse serie die de gedachten verzet. We babbelden er nog even over, maar voor de rest van de avond negeerden we even wat er gebeurd was deze week.