Overlevenaar goes Halle

Ondertussen heb ik mijn 3 chemo kuren gehad en zal ik donderdag meer info hebben in verband met mijn bestralingen. Een wilde gok: 3 weken, 15 sessies bestralingen en daarna ben ik in ‘remissie’.

Tijdens mijn chemo heb ik telkens kunnen rekenen op het team in het ziekenhuis van Waregem, de hematoloog, (onco)verpleegsters en noem maar op. Er was telkens een heel support team die klaar stond om mij de beste zorgen te bieden. Ook waren ze altijd bereikbaar, bij elke kleine domme vraag die ik had. Zij waren de personen die mij bijstonden op de moeilijke momenten, afgezien van mijn vriendin en (schoon)familie natuurlijk.

Ik ben niet alleen, er zijn er mij al veel voorgegaan en er zullen er mij helaas ook veel volgen. Wie weet kom ik nog in contact met hen, ik hoop van niet (met alle respect), maar het leven geeft helaas geen garanties.

Al eventjes was ik op zoek om die mensen in de bloemetjes te zetten en hun op één of andere manier te bedanken. Dat moment is nu gekomen.

Op zaterdag 30 april wordt er een fiets-toer georganiseerd door schepen Magda Deprez ten voordele van het oncologisch support team (ziekenhuis Waregem). Die zal van Wielsbeke tot Halle gaan (+-80km). Er zijn 2 ‘groepen’ die respectievelijk gemiddeld 20km/u en 25km/u zullen rijden. Meer info vind je op de website: wijrijdenzijstrijden.be

Ik start stilletjes aan terug met het opbouwen van mijn conditie en zou die toer, als mijn conditie het toelaat, willen meerijden. Ik ben op zoek naar mensen die willen meefietsen of die mij willen sponsoren om de toer te rijden. Zo wil ik ‘met mijn hoed’ rond gaan en mijn steentje bijdragen.

Een gedachte over “Overlevenaar goes Halle

Reacties zijn gesloten.